Met accessoires geef je je huis een persoonlijk touch, geef je iedere ruimte een eigen karakter en sfeer en maak je de ruimte af. Accessoires zorgen dat je interieur tot leven komt.

Door af en toe verandering aan te brengen in je woonaccessoires, kun je heel gemakkelijk en veelal voor weinig geld een ruimte een heel andere uitstraling geven.

Accessoires kunnen puur decoratief zijn, of functioneel of een combinatie daarvan.

Wil je de look van je bankstel veranderen of je bank nog net wat meer comfortabel maken? Koop een paar kleine of grotere kussens in dezelfde of juist in verschillende vormen en kleuren. Wissel van kussenovertrek en je bank en kamer krijgen een andere uitstraling. Kies bv in de lente/zomer voor lichtere of meer kleurrijke overtrekken en in de winter voor tinten die een warme uitstraling hebben. Ook door het gebruik van een plaid kun je de uitstraling van je bankstel of een stoel heel gemakkelijk veranderen en een plaid is naast decoratief ook heel functioneel.

Plaats of hang op diverse plekken een/meerdere fotolijsten of schilderijen. Door af en toe de foto's te veranderen, creëer je net dat kleine beetje verandering.

Plaats een mooi dienblad of een mooie schaal op de eettafel of salontafel; een decoratie op zich, maar je kunt er ook diverse decoratieve spullen op kwijt. In de wintermaanden is een dienblad ideaal om kaarsen op te zetten en in andere maanden is de look van je tafel heel eenvoudig te veranderen door het dienblad met andere spulletjes te decoreren. Je tovert je dienblad om tot een ware decoratie door te werken met hoogteverschil en door verschillende materialen, kleuren en vormen te gebruiken.

Vazen en potten; de perfecte items om je interieur tot leven te wekken. Gevuld met bloemen en planten, maar ook zonder inhoud vaak een mooi item in een kast, op tafel of op de vensterbank.

Kaarsen en kandelaars, theelichtjes en windlichten. Kaarsen stralen, zelfs wanneer ze niet branden.

Vloerkleden kunnen echte sfeermakers zijn in een ruimte.

Een klok aan de wand. Voor de een puur functioneel, voor de ander staat het decoratieve aspect ervan meer voorop.

En niet alleen binnen geven accessoires sfeer aan een ruimte; ook in je tuin, op je balkon of terras geven ze net dat beetje extra.

 

http://www.sweetlivingshop.nl

 

Woondecoratie & Woonsfeer Het is weer sale bij Trendhopper!