Ben je helemaal tevreden met de meubels die je hebt staan in je woonkamer en met je eettafel en ben je alleen op zoek naar een aanvullend meubelstuk, zoals een kastje, fauteuil of bijzettafel?

Is je bankstel versleten en ben je dringend toe aan een nieuw?

Ben je op zoek naar een heerlijk zittende relax-stoel?
Ben je net verhuisd, of heb je je woning verbouwd en zoek je nieuwe meubels voor diverse woonvertrekken?
Wil je je woonkamer inrichten in een andere stijl?
Was die eettafel al jaren aan de kleine kant en ben je nu toch echt op zoek naar een grotere?
Mis je opbergruimte en ben je op zoek naar een mooie kast?

Eettafels:
Een ronde, rechthoekige of ovale eettafel? Belangrijk bij het kiezen van een eettafel is om te bedenken voor welke doeleinden hij gebruikt gaat worden. Is hij alleen bedoeld om te eten, of gaat de tafel ook dienst doen als werkplek en/of speelplek voor de kinderen? Eettafels zijn er in vele vormen, afmetingen, kleuren en materialen. Het ene interieur vraagt om een houten tafel, in het andere is een glazen tafel de perfecte match. En welke stijl eettafel spreek jou het meeste aan? Een robuuste tafel met een dik blad en stevige poten, of juist een elegant ogende tafel? En wat denk je van een  uitschuifbare eettafel; in z'n oorspronkelijke afmeting ideaal voor dagelijks gebruik en in uitgeschoven vorm perfect voor speciale gelegenheden met gasten.

Bankstel:
Een grote hoekbank voor het hele gezin, of liever een kleinere bank gecombineerd met enkele losse stoelen? Een bankstel van stof of liever van leer? Een bank tot op de grond of past een bank op pootjes beter in de woonkamer? Een bank met losse kussens of met vaste kussen en welke kleur moet ie zijn?

Kasten:
Waar ben je naar op zoek; een opbergkast, boekenkast, vitrinekast of dressoir? Voldoende kasten in huis zijn een must; kasten om spullen uit het zicht in op te bergen en kasten om leuke en persoonlijke spullen een mooi plaatsje in het zicht te geven. Hoge kasten, lage kasten, open  kasten, dichte kasten, ladenkasten en kasten die een combinatie zijn van open en dicht; elegant vormgegeven kasten, moderne kasten, kasten met een robuust uiterlijk. Kasten zijn er in vele stijlen en materialen.

Zitzakken en poefen:
Lekker relaxen in een zitzak. Ultieme ontspanning terwijl je een boek leest, tv kijkt of even lekker wegdroomt. Zitzakken zijn er in allerlei vormen, materialen en kleuren en dus is er altijd wel een zitzak te vinden die zit en ligt als gegoten en die ook nog eens uitstekend past in je interieur. Een poef is een onmisbaar en multifunctioneel item in je huis. Handig en lekker om op te zitten, heerlijk om je voeten op te leggen wanneer je op de bank of in een stoel zit en met een dienblad ook in een handomdraai te gebruiken als bijzettafel.

Bijzettafeltjes: Zowel uitermate praktisch als onmisbaar in decoratieve zin. Praktisch om langs de bank te zetten en de afstandsbediening of een kop koffie op te zetten, praktisch om je voeten op te leggen, praktisch als speelplekje voor de kinderen. En ook als decoratief item zijn ze op vele manieren inzetbaar en creëren ze extra sfeer in de ruimte; ideaal om op diverse plekken neer te zetten met een vaas met bloemen, met een mooie plant, met 1/meerdere persoonlijke items, of met een dienblad met kaarsen.

Eetkamerstoelen:
Wat is jouw smaak en stijl wat betreft eetkamer stoelen? De een kiest voor alle stoelen in dezelfde stof en kleur, de andere kiest voor een combinatie van materialen en kleuren (stoelen van stof en van leer met enkele tinten kleurverschil, of juist veel kleurverschil). Ook stoelen in diverse vormen, maten, kleuren en materialen aan 1 eettafel kan een heel mooi effect geven.

Zitzakkenshop.nl

http://www.sweetlivingshop.nl

Online Meubelen Kopen bij Huisenthuis.nl

 

Design Eetkamer Meubelen Table du sud

Bewust betaalbaar! Tafels99 Eiken Tafels Let your home smile!