Mooi weer nodigt uit om lekker veel tijd buiten door te brengen.

Heerlijk als je dan 1 of meerdere plekken hebt waar je kunt zitten om te eten; bv een plekje in de ochtendzon en een plek in de schaduw.

Zalig ook als je een plek kunt creëren waar je lekker kunt liggen zonnen of lezen.

Ben je op zoek naar een eet-set voor buiten?
Er zijn tuinsets in verschillende materialen; hout, metaal of kunststof. Welk materiaal je kiest is natuurlijk afhankelijk van je smaak, maar je moet je ook even afvragen of je wel/geen tijd wil besteden aan onderhoud en of je plek hebt om je tuinset in maanden met slecht weer binnen te zetten. Een houten tuinset is heel natuurlijk en straalt veel warmte uit, maar vraagt bv wel af en toe om een onderhoudsbeurt en niet alle houtsoorten zijn geschikt om het hele jaar door buiten te staan. Aan bv RVS en kunststof hoef je weinig tot geen aandacht te besteden en dit materiaal is zeer weersbestendig

Heb je plek voor een heerlijke loungeset?
Deze zijn er in verschillende soorten, materialen en maten. Tweezitters, driezitters, grote hoekbanken en meer. Heb je geen plek of zin om iedere keer de kussens in huis op te bergen? Er zijn loungesets met kussens die zelfs met regen buiten kunnen blijven en er bestaan ook varianten waarbij je de kussens in de set zelf kunt opbergen.

Een hangmat is heerlijke plek om te relaxen. Hang hem op tussen 2 bomen en je kunt onder het groen en in de schaduw een heerlijk dutje doen of een boek lezen. En heb je geen plek om de hangmat aan op te hangen? Er zijn ook exemplaren met een standaard.