Een grote of een kleine tuin; van iedere tuin is iets moois te maken dat past bij jouw smaak en behoeften.

Wil je een mooie siertuin, of heb je kinderen en huisdieren en wil je een tuin waar beide lekker kunnen rennen en spelen?

Heb je groene vingers en vind je het leuk en een uitdaging om je tuin er perfect uit te laten zien, of is tuinieren niet aan jou besteed en wil je een tuin die weinig onderhoud vergt?

Een heerlijke zitplek in de tuin; lekker in de zon of juist lekker in de schaduw. Ideaal om te relaxen en om lekker te genieten van mooie zomeravonden.

En wat is er nou fijner dan met mooi weer lekker buiten te eten; in de tuin, op je balkon of dakterras?

Wat voor het interieur geldt, geldt ook voor het exterieur. Hoe jij je tuin, terras, of balkon wilt inrichten en welke stijl je kiest, is afhankelijk van je eigen smaak.

Daarnaast spelen een aantal andere factoren een rol. Denk aan gezinssamenstelling; een tuin waar kinderen en eventueel huisdieren uitbundig kunnen spelen vraagt om een andere inrichting dan een siertuin. Ook heel belangrijk bij de inrichtingskeuze van je tuin is een antwoord op de vraag of je veel of weinig affiniteit hebt met tuinieren en of je daar veel of weinig tijd aan wilt besteden.